Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Johannes Noothoven van Goor signs at Louisiana State University in Shreveport, Louisiana

Johannes Noothoven van Goor signs at Louisiana State University in Shreveport, Louisiana

 

Voor Johannes Noothoven van Goor gaat een American Dream in vervulling. De 17-jarige verdediger laat Arnhem achter zich en gaat vanaf deze zomer studeren en voetballen bij Louisiana State University uit Shreveport (LSUS), Louisiana.

 

 

 

Deze zomer is het voor Johannes eindelijk zover, dan stapt de verdedigend ingestelde speler op het vliegtuig naar Louisiana om aan te sluiten bij de selectie van LSUS men’s soccerteam. Momenteel is Noothoven van Goor nog actief in de A1 van SML uit Arnhem waar hij in de 3e divisie uitkomt. Johannes won in de jeugd verschillende enkele kampioenschappen en bekers. Het rechtsbenige talent kan zowel rechtsback, linksback als centraal achterin opgesteld worden, een speler die de coach dus verschillende opties geeft. “Ik kan ook nog als verdedigende middenvelder spelen, daar ligt eigenlijk mijn voorkeur,” lacht hij.

 

Johannes is een van de vele aanwinsten van LSUS, deze school doet aankomend schooljaar namelijk voor het eerste jaar mee aan het collegevoetbal. De school is daarom nog druk bezig om de selectie verder in te vullen. Wel is het zeker dat Noothoven van Goor in Louisiana teamgenoot zal worden van Dylan Adelaar die onlangs zijn handtekening onder het contract van Louisiana State University men’s soccerteam zette.

 

 

 

KingsTalent wenst Johannes heel veel plezier en succes in the States en wij zullen zijn avonturen op de voet volgen. Wil je Johannes’ verhalen ook blijven volgen? Like ons op Facebook, volg ons op Instagram of Twitter.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel contact met je op.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.