Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Greatest Kings

Job Derksen van Amerika naar FC Twente

Job Derksen van Amerika naar FC Twente

Job Derksen verruilt Amerika deze winter voor FC Twente. De oud-speler van Olivet Nazarene University heeft een contract ondertekend bij de club uit Enschede en sluit per direct aan bij Jong FC Twente. 

 

De sterke linksbenige centrale verdediger verruilde deze zomer het eerste elftal van HSC ’21 voor Olivet Nazarene University. Met de zomerse transfer ging er een droom in vervulling. Elke dag voetballen – trainen en wedstrijden spelen – en tegelijkertijd een studie volgen. De ideale combinatie volgens de blonde mandekker. Het team uit Chicago, met Job als rots in de branding, kende een uiterst succesvol seizoen en reikte zelfs tot de finale van de Chicagoland Collegiate Athetic Conference. Hier werd uiteindelijk verloren van Cardinal Strich. In zijn korte maar intensieve periode scoorde Job twee doelpunten, 4 gele en 1 rode kaart.

 

Deze winter mocht Job zijn conditie op peil houden bij FC Twente. Hier maakte hij echter zoveel indruk op de beleidsbepalers dat hij afgelopen vrijdag een contract ondertekende bij de Tukkers. De mandekker gaat spelen met rugnummer 34. Wij wensen Job gigantisch veel succes met deze volgende stap in Twente.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.