Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Jet Trimborn is de eerste speelster die is verkozen tot ‘ACC Defensive Player of the Week’!

Jet Trimborn, keepster van de Virginia Cavaliers, wist afgelopen weekend met haar team in eigen huis met 3-0 te winnen van Syracuse, die bekend staan als een van de betere tegenstanders in de Conference.

De field hockeydames van Virginia blijven met deze overwinning thuis nog altijd ongeslagen. De school uit Charlottesville was in deze wedstrijd zowel aanvallend als verdedigend erg sterk. De Cavaliers waren goed voor 26 schoten en 14 strafcorners. Dit tegenover Syracuse die maar 8 schoten en 6 strafcorners wisten te creëren. Jet, die de volle 60 minuten heeft gespeeld, wist alle doelpogingen van de tegenstander te onderscheppen, wat uiteindelijk leidde tot de overwinning. De talentvolle keepster heeft in de 84 minuten die zij tot nu toe speelde nog geen enkel doelpunt tegen gehad. Door deze indrukwekkende prestatie is Jet de eerste speelster die is verkozen tot ‘ACC Defensive Player of the Week’! Aankomende vrijdag zijn de Cavaliers van Jet weer in eigen huis te bewonderen, waar zij het op zullen nemen tegen het Louisville van Julie Kouijzer. Hier zullen de dames alles op alles zetten om hun vijfde thuiswedstrijd te winnen.