Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jente Ogterop sluit zich aan bij Mount Olive University!

Jente Ogterop sluit zich aan bij Mount Olive University!

In de zomer van 2022 maakt Jente Ogterop de overstap naar Mount Olive University, Amerika. Hier zal ze hockeyen en studeren gaan combineren!

Jente Ogterop startte met hockeyen bij MHV Maarssen, hier speelde ze altijd in de eerste teams. Ze maakte al eerder een overstap, namelijk naar AMHC Apeldoorn. Jente heeft eigenlijk altijd achterin gespeeld, ze komt het beste uit de verf als centrale verdedigster, maar afgelopen seizoen maakt ze veel minuten als spits. Dit zorgt ervoor dat ze zowel ervaring heeft met aanvallen als met verdedigen. Een diverse speelster die op meerdere posities uit de voeten kan, een echte aanwinst voor Mount Olive University.

Het dames hockeyteam van Mount Olive University komt uit in de Conference Carolinas. KingsTalent Student-Athletes Celine de Witte en Fenna Brandsma spelen al bij Mount Olive University. Jente zal dus niet de eerste Nederlander zijn die het hockeyteam gaat versterken. Met alle kwaliteiten van Jente gaat dit helemaal goed komen, daarnaast zal ze haar best gaan doen in de schoolbanken en gaan wij ervan uit dat het een ontzettend gave ervaring gaat worden!

Jente, heel veel succes en plezier toegewenst! Wij gaan je graag volgen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.