Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Men’s soccer team John Brown University in veilige handen van Jens Keemers

Men’s soccer team John Brown University in veilige handen van Jens Keemers

Nederlandse doelmannen zijn gewild in Amerika! Vorige week maakte Jesse Haak de overstap naar Eckerd College en vandaag zijn wij verhuld mede te mogen delen dat Jens Keemers komende zomer de overstap maakt naar John Brown University, gelegen in Siloam Springs, Arkansas. Jens start na de zomer aan John Brown met de studie Leadership, Management and International Business in combinatie met zijn rol bij het men’s soccer team.

 

Jens, momenteel doelman bij hoofdklasser Bon Boys, is vanaf komende zomer actief voor John Brow University uit Arkansas. De formatie van John Brown University kende afgelopen seizoen een pittig programma, met negentien wedstrijden in acht weken. Mede door het drukke schema kon coach Brenton Benware niet voorkomen dat het team zo nu en dan tegen een nederlaag aanliep. Aan de andere kant liet de selectie van de Amerikaanse hoofdcoach regelmatig zien te beschikken over voldoende talent. Zo haalde de equipe uit Arkansas hard uit tegen Central Christian Tigars, die met een 8-0 nederlaag naar huis werden gestuurd. Met de komst van Jens zet coach Benware een extra slot op de verdediging, die met momenten vorig seizoen als te licht werd bevonden.

De fanatieke Jens start zijn carrière op zevenjarige leeftijd. Nadat de getalenteerde sluitpost indruk maakt in de jongste jeugdcategorieën van Bon Boys strikt de KNVB hem voor het regionale talententeam. Ondertussen blijft Jens bij Bon Boys imponeren. Zo wordt hij verkozen tot doelman van een internationaal jeugdtoernooi bij het Onder-15 elftal, terwijl hij zelf nog speelt in het Onder-11 team! In het verloop van zijn jeugdjaren blijft de doelman zich uitstekend ontwikkelen. Afgelopen jaar promoveert hij met het Onder-19 elftal, speelt hij vijf wedstrijden in het belofte elftal en geeft hij zijn debuut in het vlaggenschip van Bon Boys een goed vervolg met twee sterke optredens.

Gedurende het traject bij KingsTalent duurt het niet lang voordat Jens zijn gewenste droomtransfer te pakken heeft. De klik met John Brown University was direct aanwezig en aanleiding voor Jens om zo snel mogelijk een handtekening te zetten onder een contract bij de Golden Eagles.

KingsTalent wenst Jens ontzettend veel succes en plezier bij John Brown en kijkt uit naar alle mooie verhalen waarmee hij zal terugkeren! Ook interesse in een sport- en studieavontuur in Amerika? Meld je dan hier aan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.