Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Jens Keemers is NAIA National Defensive Player of the Week

Jens Keemers is NAIA National Defensive Player of the Week

Door zijn prestaties afgelopen week is Jens Keemers uitgeroepen tot NAIA National Player of the Week. Hierbij is hij de beste defensieve speler deze week in de NAIA.

Met zijn team, John Brown University, speelde Jens afgelopen week twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 9 maart tegen Oklahoma Wesleyan. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De tweede wedstrijd, gespeeld op 13 maart, werd met 3-1 gewonnen. Toen was Oklahoma City de tegenstander.

 

Tegen Oklahoma Wesleyen speelde John Brown University gelijk. Jens begon deze wedstrijd in de basis en hield zijn team in de wedstrijd. Hij verrichtte tijdens deze wedstrijd maar liefst 9 reddingen. Hiermee verbrak Jens een persoonlijk record voor meeste reddingen in één wedstrijd.

Dat John Brown gelijkspeelde tegen Oklahoma Wesleyan was een knappe prestatie van Jens en zijn team. Volgens de Men’s soccer Coaches’ Top 25 Poll, die gehouden werd op 3 maart, stond Oklahoma Welseyan op nummer 2 van de NAIA. Jens was dus ontzettend belangrijk en pakte een punt voor zijn ploeg tegen een goede tegenstander.

In het tweede duel van afgelopen week voor John Brown University, verbrak Jens opnieuw zijn eigen persoonlijke record. In de 3-1 overwinning op Oklahoma City maakte Jens 11 reddingen. Hij kreeg in totaal 12 schoten op doel tegen en slechts één was hem te machtig. Hij verbrak hiermee dus zijn persoonlijk record. Ook zette hij hiermee zijn reddingen totaal deze week op 20 reddingen, wat ontzettend hoog is. Niet alleen verrichtte hij veel reddingen, hij pakte daarmee ook nog eens punten voor zijn team.

Wij feliciteren Jens met deze award en geweldige prestatie!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.