Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jelle de Graaf naar Atlanta

Jelle de Graaf naar Atlanta

Jelle de Graaf stapt deze zomer over van derde divisie club ONS Sneek naar Amerika! Destination Atlanta. Jelle gaat na de zomer uitkomen voor Life University.

 

 

 

Jelle speelde zich in de kijker op onze jaarlijkse showcase op 20 december. De middenvelder was een van de uitblinkers. De rappe spelbepaler speelde foutloos en maakte indruk op veel van de ruim 40 aanwezige Amerikaanse college coaches. Na de verschillende wedstrijden in Gemert sprak Jelle enorm veel coaches. Het was een lange dag voor hem en zijn familie. Een van de aanwezige college coaches was Alex Pama, headcoach bij Life University, Atlanta.

 

 

 

Life University is de regular season champion van de Mid South Conference. In de aansluitende playoffs delfde Life het onderspit tegen aartsrivaal Linsdey Wilson. Life behoorde vorig jaar tot de beste teams van het land. Het team bereikte afgelopen jaar dus ook de nationals. De nationale competitie waar alleen de allerbeste teams aan mogen deelnemen door hun goede resultaten in regular season.

 

Aankomend seizoen gaat het team van Alex Pama voor het allerhoogste – landskampioen! Met een aantal sterke nieuwe spelers (houd onze site hiervoor goed in de gaten), gaan ze er vol voor. Met Jelle de Graaf als spelmaker is de eerste stap hiervoor gezet. Wij wensen Jelle enorm veel plezier en heel veel succes! Natuurlijk blijven we je volgen!

 

 

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.