Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jasmijn Damman gaat de Huskies versterken!

Jasmijn Damman gaat de Huskies versterken!

In de zomer van 2022 maakt Jasmijn Damman de overstap naar University of Connecticut, hier zal zij haar sport, hockey, gaan combineren met haar studie!

Jasmijn begon als klein meisje met hockey bij HC De Meeuwen, ze maakte de overstap naar HC Zwolle om op hoger niveau te kunnen spelen. Dit kon Jasmijn zeker aan, want ze werd ook geselecteerd voor het Nederlands Elftal O15. Dit verliep goed en Jasmijn mocht zich ook aansluiten bij het O16 team van Nederland. Transfers maken, daar is ze bekend mee. Voordat ze de overstap maakt naar Amerika, ruilt ze HC Zwolle in voor MHC Laren. Hier kon Jasmijn zich nog beter ontwikkelen, waardoor ze nu helemaal klaar is voor een avontuur bij University of Connecticut.

De University of Connecticut, beter bekend als Uconn, komt uit in de BigEast Conference. Het hockeyteam heeft de bijnaam Huskies. Jasmijn zal onder andere KingsTalent Student-Athlete Nanne Eijkman als teamgenoot krijgen. De Nederlandse dames gaan met hun kwaliteiten het niveau omhoog tillen, daar zijn wij zeker van! Jasmijn zal vooral op het middenveld gaan spelen en zal zowel aanvallend als verdedigend haar steentje bijdrage. Hierbij willen wij Jasmijn ontzettend veel succes wensen!

Geniet ervan en wij zullen je blijven volgen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.