Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isaline Jacquemyn vertrekt naar Wayland Baptist University!

Isaline Jacquemyn vertrekt naar Wayland Baptist University!

Isaline gaat in deze zomer de overstap maken naar het volleybalteam van Wayland Baptist University. Ze zal sport en studie gaan combineren in Plainview, Texas.

Isaline is gestart met volleybal toen ze tien jaar was bij de club VDK Gent. In 2017 maakte ze de overstap naar Asterix Avo om op een hoger niveau te kunnen spelen. Op dertienjarige leeftijd speelde ze al op het 3e Nationale niveau. Vervolgens toen ze veertien was, heeft ze ook op het 2e provinciale niveau gespeeld. Het jaar daarna maakte ze een transfer naar D’hondt Volley Oudenaarde, om daar op hoger niveau te volleyballen.

Nu gaat Isaline haar volleybal vaardigheden vertonen in de SAC conference. Ze gaat spelen tegen teams als USAO, John Brown University en Langston University.

De serves van Isaline zijn een van haar sterkte punten, daarnaast heeft ze een echte winnaarsmentaliteit. Tactisch weet ze het allemaal goed neer te zetten en maakt ze de juiste beslissingen.

Wayland Baptast University is gelegen in Plainview, Texas. Texas is na Alaska de grootste staat van de Verenigde Staten, gemeten naar oppervlakte. Met 28 miljoen inwoners is het de tweede staat in bevolking, na Californië. De bijnaam van Texas luidt als volgt: De ‘Lone Star State’. In Texas is met name de countrycultuur goed vertegenwoordigd.

 

Wij wensen Isaline ontzettend veel plezier en succes toe in haar nieuw avontuur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.