Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isabelle Cartigny op avontuur in South Carolina

Isabelle Cartigny op avontuur in South Carolina

Aankomende zomer wisselt de talentvolle speelster Isabelle Cartigny HC Naarden in voor het Converse College in Spartanburg, South Carolina. De talentvolle goalgetter probeert de harten van de Amerikanen daar te veroveren door haar uitstekende techniek en haar fantastische hockeyinzicht.

 

 

 

Isabelle is een fysiek sterke aanvalster met een neus voor de goal. Bij haar lokale hockeyclub Spanderbosch, waar zij op haar zesde begon,  werd zij dan ook vaak benoemd als topscorer. Na haar eerste jaar in het onder 16 team bij deze club klom zij naar het onder 18 team en werd ze uiteindelijk gescout bij HC Naarden. Na een seizoen gespeeld te hebben bij het onder 18 team en het eerste dameselftal promoveerde ze naar de Overgangsklasse, wat de 2 na hoogste klasse is in de dameshockeycompetitie.

Haar veldkwaliteiten zijn vooral haar handelingssnelheid, haar geweldige techniek en haar uithoudings- en doorzettingsvermogen. Ze is tactisch sterk en heeft een goed spelinzicht. Isabelle staat daarnaast bekend als een harde werkster die zeer gedreven is.  Je kunt Isabelle typeren als een aardige, zorgzame en behulpzame meid. Ze is leergierig en ambitieus en staat daarnaast altijd open voor verbetering. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om ook voor het Converse College te gaan knallen.

 

Converse College

De nieuwe school van Isabelle Cartigny, het Converse College, is een school uit Spartanburg en speelt haar wedstrijden in de South Atlantic Conference Carolinas. In de Conference werd afgelopen seizoen een zesde plek behaald achter teams als Newberry en Limestone. De Converse zullen met Isabelle in de aanval betere prestaties na willen streven om volgend seizoen beter uit de startblokken te komen.

Het Converse College is een school met ongeveer 1.300 studenten en biedt naast hockey nog allerlei andere mooie sporten aan op hun school. Zo zal Isabelle vanaf aankomende zomer is aanraking komen met sporten als zwemmen, voetbal en basketbal.

We zijn erg benieuwd naar haar avontuur in het ‘grote’ Amerika en willen haar erg veel succes wensen! We hopen veel van haar te mogen horen!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.