Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annabelle Vossenaar pakt haar koffers en vertrekt naar New York!

Annabelle Vossenaar pakt haar koffers en vertrekt naar New York!
Bron: Ultra van Velzen

Annabelle gaat haar droom achterna! Ze gaat volgend jaar studeren en hockeyen bij Syracuse University!

Annabelle begon te hockeyen bij HC Klein Zwitserland, hier speelde ze altijd in de eerste teams. In haar tweede jaar in de onder 12 was Annabelle aanvoerder en beste speler van haar team. In het eerste jaar in de onder 14 werd ze meerdere keren geselecteerd om te spelen voor District Talent Team (Zuid-Holland). In het seizoen 2022-2023 speelde ze bij de onder 18 van HC Klein Zwitserland en werd ze geselecteerd voor extra trainingen met het eerste senioren damesteam van HC Klein Zwitserland (uitkomend in Hoofdklasse).Ze maakte haar debuut in het eerste senioren damesteam van HC Klein Zwitserland tegen Kampong.

Annabelle’s beste positie op het veld is op het centrale middenveld. Hier speelt ze als spelverdeler en bepaalt ze de speelstijl en -snelheid.

Annabelle is een echte winnaar, ze heeft een no-quitter mentaliteit en haat verliezen. Naast veldhockey coacht Annabelle jeugdteams bij haar club. Ze neemt ook het voortouw als dingen niet de goede kant op gaan. Annabelle is een heel sociaal persoon en maakt gemakkelijk nieuwe vrienden. Toen ze jonger was heeft Annabelle in verschillende landen gewoond, dus ze weet hoe het is om nieuwe mensen te ontmoeten en gaat altijd nieuwe avonturen aan.

Haar volgend avontuur start na de zomer bij Syracuse University. Voor het veldhockey team uit New York is Annabelle zeker een aanwinst. Hier zal ze ook nog andere KingsTalent toppers tegen komen!

Wij wensen Annabelle super veel plezier en succes bij Syracuse University!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.