Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Noor Hellemans laat haar jeugdclub achter voor Fairfield University

Noor Hellemans laat haar jeugdclub achter voor Fairfield University

Noor Hellemans laat komende zomer MHC Alliance achter om te gaan studeren en hockeyen aan Fairfield University

Noor begon op haar zevende met hockeyen bij haar lokale hockeyclub MHC Alliance in Heemstede. Hier drong Noor vanaf de eerste selectiemomenten door tot de jeugdselecties van Alliance waar zij in het U12, U14 en U16 team aanvoerder werd van haar team. Daarnaast wist Noor het te schoppen tot de voorselecties van het district talenten team U14, Nederlands U16 en later ook de voorselectie van Nederlands U18.  Ook werd Noor op het prestigieus Saturnus toptoernooi benoemd tot beste speelster van het toernooi. Daarnaast is Noor met haar team uitgekomen in de Landelijke competitie en speelt en traint zij regelmatig mee met Alliance MO18-1 en Dames 1.

Noor heeft zich in haar jaren bij Alliance ontwikkeld tot een allround speelster die zowel verdedigend als op het middenveld uit de voeten kan. Zo is Noor een technische speelster die sterk aan de bal is en vooral een fantastische dribbel en goede pass in huis heeft. Noor is een echte leider met ervaring in het aanvoerderschap.

Bij Fairfield University zal Noor haar team gaan helpen om komend jaar zichzelf weer North East Conference Champions te mogen noemen nadat zij afgelopen jaar genoegen moesten nemen met een tweede plaats. Daarnaast hopen zij weer opgenomen te worden in het NCAA Championship om mee te spelen voor nog meer prijzen.

Wij wensen Noor heel veel succes en plezier bij Fairfield University!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.