Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

ODU vindt opvolger Julia van Dorsten in Ilse Westera!

ODU vindt opvolger Julia van Dorsten in Ilse Westera!

Ilse Westera vertrok einde april voor een bezoek naar haar toekomstige school WOW! Dat was een belevenis. “Wat een faciliteiten. Echt bizar hoe groot het hier allemaal is!” Na de zomer sluit Ilse Westera aan bij de dames van het Old Dominion University Field Hockey team.

 

Ilse sluit aan bij het team dat speelt in een van Amerika’s beste competities, Big East Conference. Afgelopen seizoen werden de blauw-witten uitgeschakeld in de halve finale van de Big East Conference. Dit jaar gaat het team van head coach Andrew Griffiths voor een finale plaats. Ilse kan zich opmaken voor een vol programma. Dagelijks trainen, veel wedstrijden spelen en vliegen naar uitwedstrijden. O ja, daarnaast moet er nog gestudeerd worden natuurlijk! Ilse vervolgt haar Commerciële Economie opleiding die ze in Nederland al is gestart aan de Hogeschool van Rotterdam.

 

Het drukke programma zal anders zijn dan bij haar huidige club DMCH Dordrecht Dames 1. De snelle middenvelder is met haar spelinzicht en techniek van grote waarde. Ook in de VS gaan ze hier van genieten. Ilse schoof als tweede jaars A door naar het eerste team. Nu is ze alweer klaar voor een volgende stap; Amerika. Bij ODU volgt Ilse Julia van Dorsten op die in een jaar heel knap haar master afrondde en tegelijkertijd aanvoerster was van het team.

 

 

KingsTalent wenst Ilse heel veel plezier en succes met haar volgende stap in haar (academische en sportieve) carrière. Natuurlijk blijven we haar op de voet volgen bij de avonturen die ze beleeft in de States. Meer weten? Volg onze Facebook en Instagram account om dagelijks op de hoogte te blijven bij alle ontwikkelingen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.