Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Maarten Liewes verruilt Nederland voor de VS om studie en sport te combineren.

Maarten Liewes verruilt Nederland voor de VS om studie en sport te combineren.

Maarten Liewes kan zijn ervaring en talent laten schitteren bij Union College!

Maarten speelt sinds zijn kinderjaren bij Be Quick 1887. In de tussen tijd staat profclub FC Groningen aan de deur maar een echte doorbraak blijft uit. Op zijn twaalfde speelt hij op het hoogste niveau en neemt hij het met zijn team op tegen profclubs zoals AFC Ajax, FC Utrecht en AZ Alkmaar. Drie jaar later, wanneer Maarten 15 is, wordt hij eerder overgezet naar de U17 en twee jaar later gebeurt er wederom het zelfde. In het seizoen 2021-2022 is hij basisspeler van de U19 en speelt hij op het tweede niveau nationaal. In dit jaar weet Maarten zelfs te promoveren naar de eerste divisie wat het hoogste niveau van Nederland is.

Na de zomer zal hij het men’s soccer team van Union College in Barbourville, Kentucky gaan versterken. Vorig seizoen wist de school 7 wedstrijden te winnen, 8 gelijk te spelen en maar 1 te verliezen. Maarten kan op de gehele linkerflank uit de voeten en wij kunnen niet wachten om hem daar te zien schitteren.

Wij wensen Maarten alvast veel succes toe met dit avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.