Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Goalgetter Ids Hannema naar Wright State

Goalgetter Ids Hannema naar Wright State

Deze zomer stapt Ids Hannema in het vliegtuig naar Ohio, USA. Hij reist hiermee zijn droom achterna. Voetballen en studeren in de VS op het allerhoogste niveau. Ids verruilt Achilles 1894 voor Wright State University uitkomend in de Horizon League. 

 

Hiermee kiest Ids voor het grote avontuur. Geen uitwedstrijden naar Silvolde, Hoogeveen of DEM. Maar uitwedstrijden naar Oakland, Detroit, Milwaulkee en Chicago. Geen verkeerde move dachten wij zo! Voor uitwedstrijden niet meer met de bus maar met het vliegtuig… Dat is andere koek. Ook worden (sommige) wedstrijden uitgezonden op ESPN+… Desalniettemin wil de 20-jarige aanvallende middenvelder het huidige seizoen goed afmaken. Achilles 1894 heeft het zwaar heeft in de hoofdklasse en valt na dit seizoen uit elkaar (de zondagafdeling van Achilles 1894 houdt op te bestaan). Ondanks interesse van enkele top amateur teams in Nederland kiest hij voor de stap naar Amerika.

 

 

De Groninger speelde in de jeugd van de plaatselijke FC Groningen voordat hij weer terugkeerde naar zijn club Achilles 1894. Daar speelde hij zich snel in het eerste. Als vaste waarde als 10 of spits is hij van absolute meerwaarde. Met doelpunten en assists is hij de spil waar het om draait.

 

 

Na de zomer verruilt hij zijn rood/zwarte tenue voor het wit/groen van Wright State. WSU Raiders timmeren hard aan de weg. De Raiders, spelend in de Horizon League, speelde afgelopen seizoen de regular season championship binnen. Een uitstekende prestatie voor de ploeg uit Ohio. Dit seizoen willen ze een gooi doen naar de nationals! Ids Hannema wordt gezien als belangrijke pion in het team. Ids, garantie voor doelpunten, zal hier zijn steentje gaan bij dragen. Wij zijn er zeker van dat Ids ook in Amerika het net zal laten bollen.

 

Samen met zijn teamgenoten uit Ghana, Engeland, Zweden en natuurlijk Amerika gaat hij voor het allerhoogste. Wij zijn erg enthousiast en trots op de overstap van Ids. Wij hebben erg prettig met je samengewerkt en weten zeker dat je ook hier gaat slagen. We blijven je volgen…
Ook interesse om net als Ids de stap naar Amerika te maken? Check de mogelijkheden en laat je gegevens achter bij ons op de site.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.