Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All Tournament Award – Ids Hannema

All Tournament Award – Ids Hannema

Nog een spits die uitstekend heeft gepresteerd bij zijn school! Groninger Ids Hannema is verkozen tot All Tournament Player in de Horizon League Conference. 

 

In de Horizon League spelen heel wat topteams waar Wright State zich tegen moest wapenen. Met een spits als Ids heb je garantie voor doelpunten. In het begin van Regular Season had Ids het nog wel moeilijk, omdat het eerste doelpunt voor hem maar niet viel. Toen de spits voor het eerst werd gepasseerd door coach Jake Slemker, wist Ids dat hij aan de bak moest om weer terug in de basis te komen. In de wedstrijd dat hij gepasseerd werd, kwam hij als invaller in het veld en liet met een goal zien dat hij wel degelijk kon scoren.

De Wright State Raiders wisten zich te plaatsen voor het Horizon League Tournament door als 5e te eindigen van de 9 teams die spelen in de Conference. Niet de plek voor de favoriet, maar wie weet wat er kan gebeuren.
Om een plek te bemachtigen in de halve finale, moesten de Raiders in de eerste ronde Green Bay zien te verslaan. In de Conference werd er nog met 0-1 verloren, maar in het Tournament versloeg Wright State hun tegenstander met dezelfde cijfers: 1-0. En niemand minder dan Ids Hannema maakte de enige, zeer belangrijke, goal voor de Raiders!

 

In de halve finale troffen de Raiders Oakland als tegenstander. Net zoals tegen Green Bay, konden zij in de Conference niet winnen van Oakland. In Overtime maakte Oakland de 2-3. De knop moest om en dat lukte Wright State alleraardigst! Met enig gemak werd er met 4-1 gewonnen, Ids was wederom een van de doelpuntenmakers!

Toen was het erop of eronder, FINAL GAME!
Tegenstander was Milwaukee waar in de Conference nog met 4-1 opzij werd gezet. In een zenuwslopende wedstrijd wist Wright State aan het langste eind te trekken! Er waren penalty’s nodig om een winnaar te krijgen.

 

Fantastisch eerste jaar voor Ids Hannema @ Wright State! Op naar meer komende jaren!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.