Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Eastern Oregon versterkt voorhoede met goalgetter Hugo Trijbels

Eastern Oregon versterkt voorhoede met goalgetter Hugo Trijbels

In 2016 is het elftal van Eastern Oregon University een geoliede doelpuntenmachine. Stan Rodrigues ziet zijn elftal gedurende zijn laatste seizoen als hoofdcoach van de Mountaineers 52 maal doel treffen. Na de aanstelling van Kenny Huber, pas de tweede hoofdcoach in de geschiedenis van Eastern Oregon University, loopt het aantal doelpunten terug. In een poging de voorhoede weer gevreesd te maken is Eastern Oregon University uitgekomen bij Hugo Trijbels, dit seizoen alweer goed voor 15 doelpunten.

De fysiek sterke aanvaller begint zijn voetbalcarri├Ęre op vierjarige leeftijd bij BFC Bussum, waar hij in de jeugdelftallen de doelpunten aaneenrijgt. Bij het Onder-15 elftal scoort hij 31 doelpunten in 23 wedstrijden en geeft hij daarnaast 10 assists. Ondanks dat uiteindelijke promotie uitblijft is het op persoonlijk vlak een uitstekend seizoen voor Hugo bij de Onder-17. In 22 wedstrijden weet hij hierin 27 maal doel te treffen, waardoor hij op het einde van het seizoen wordt uitgeroepen tot speler van zijn het jaar.

Hugo heeft begin januari, nog voor het afronden van zijn highlightvideo, voor het eerst contact met zijn nieuwe school. Na een goede indruk te hebben gemaakt op de showcase in januari wordt de 17-jarige aanvaller benaderd door Eastern Oregon University, die hem maar wat graag wil inlijven. Inmiddels is het intensieve traject met succes afgerond en mag Hugo zich officieel mountaineer noemen.

KingsTalent wenst Hugo ontzettend veel succes in La Grande, Oregon. Klinkt dit avontuur jou als muziek in de oren? Meld je dan nu aan en ontdek binnen drie dagen of jij ook in aanmerking komt voor een scholarship!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.