Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Het women’s soccer team van Cardinal Stritch versterkt zich met Reva Ros!

Het women’s soccer team van Cardinal Stritch versterkt zich met Reva Ros!

Reva Ros maakt de stap naar een avontuur in Amerika. Ze gaat vanaf de zomer van 2022 sport en studie combineren aan Cardinal Stritch University in Wisconsin.

Reva is op 6-jarige leeftijd begonnen met voetballen bij haar lokale voetbalvereniging Swift. Op 7-jarige leeftijd trad ze toe tot ZSGOWMS, waar ze tot de U15 in jongensteams voetbalde. Daarna sloot ze zich aan bij de meisjes U17 van SC Buitenveldert. In het eerste jaar dat ze hier speelde werd ze geselecteerd voor het U16-talententeam van de KNVB. In 2015 werd Reva geselecteerd voor het regionale talententeam van de KNVB. Ze heeft deelgenomen aan meerdere voetbalkampen. Hier werd ze gecoacht door onder andere Renate Jansen, speler van FC Twente. Sinds dit seizoen komt ze uit met het eerste damesteam van SC Buitenveldert uit in de hoogste senioren amateur competitie van Nederland.

Vrienden en teamgenoten van Reva beschrijven haar als een atletische, energieke en vriendelijke meid. Ze probeert zich altijd te verbeteren. Op het veld wordt ze gezien als een van de kopvrouwen van het team die constant anderen coacht en helpt. Dit is een mooie eigenschap die ze goed kan gebruiken bij haar avontuur in Amerika.

Vanaf de zomer van 2022 voegt Reva zich bij het women’s soccer team van Cardinal Stritch University. De school ligt in Milwaukee, Wisconsin en komt uit in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference. Cardinal Stritch is zeker geen onbekende school voor KingsTalent. Annebel Brandts, Sterre Rinkel en Lisa Schot gingen haar al voor en zijn al Stritch Wolves bij het women’s soccer team. Ook in het men’s soccer team zit een bekend gezicht, namelijk Rutger Hesselink.

We wensen Reva heel veel plezier en succes tijdens haar avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.