Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Het field hockeyteam van de American Eagles krijgt versterking van Frederiek Thierry!

Het field hockeyteam van de American Eagles krijgt versterking van Frederiek Thierry!

Frederiek Thierry voegt zich vanaf de zomer van 2022 bij het field hockeyteam van American University. Onder leiding van ervaren coach Steve Jennings gaat ze spelen voor veel overwinningen in de conference.

Frederiek begon op 5-jarige leeftijd met hockey bij HHC. Daarnaast zwom ze, speelde ze tennis en skiede ze in de winter. Ze speelde altijd in de hoogste jeugdteams van haar club en nam deel aan de hoogste nationale jeugdcompetitie van Nederland. Met haar U12 en U14 teams wist ze zich te kwalificeren voor NK Indoor. Ze was aanvoerder van de U14 en U16. Toen ze in de U14 speelde werd ze geselecteerd voor het KNHB District Talententeam. In de U16 werd de aanvalster geselecteerd voor het Nederlands Nationaal U16 tweede elftal. Op dit moment speelt ze in HHC U18, uitkomend in de Super A National League.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Frederiek als een sociale, makkelijke en betrouwbare meid. Ze is empathisch, vrolijk en fijn om in een groep om je heen te hebben. Op het veld is ze een leider en motiveert ze iedereen in haar team het beste eruit te halen. Ze coacht haar teamgenoten en geeft nooit op in een wedstrijd. Haar vastberadenheid is een drijfveer voor haar teamgenoten. Dit zijn mooie kwaliteiten om mee te nemen naar Amerika.

Het field hockeyteam van American University staat onder leiding van head coach Steve Jennings. Komend seizoen is het 24e seizoen dat Jennings aan het roer staat van het field hockeyteam van de American Eagles. Voordat hij op het hoogste niveau coachte, behoorde Jennings tot een van de field hockey spelers van de VS, waar hij van 1991 tot 1999 voor speelde. Frederiek is een mooie toevoeging aan het team als aanvaller in het team van oud international Steve Jennings.

Frederiek, veel succes en vooral heel veel plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.