Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Frederiek Thierry verkozen tot ‘Rookie of the Week’!

Frederiek Thierry verkozen tot ‘Rookie of the Week’!

De field hockeydames van American University namen het het afgelopen weekend in eigen huis op tegen LeHigh. Het was een erg spannende wedstrijd waar beide teams alles gaven om er met de winst vandoor te kunnen gaan.

The Eagles van Frederiek Thierry wisten uiteindelijk met 3-1 te winnen en waren deze wedstrijd goed voor 8 schoten op doel en kregen zelf ‘maar’ 5 schoten op doel tegen. De nummer 17 van het team, Frederiek Thierry, speelde een erg belangrijk rol in deze overwinning. De middenveldster wist in deze wedstrijd twee keer op doel te schieten en gaf de assist voor het beslissende derde doelpunt van haar team. Naast haar aanvallende bijdrage maakte de Nederlandse aan het einde van het tweede kwart van de wedstrijd een uitstekende verdedigende redding, waardoor The Eagles hun voorsprong konden behouden. De eerstejaars aanvalster is door haar prestatie van afgelopen weekend verkozen tot ‘Rookie of the Week’! Dit is Thierry haar eerste Patriot League prijs en deze is dan ook meer dan verdiend! Zaterdag nemen de hockeysters het in een uitwedstrijd op tegen The Bisons, waar ze zullen spelen voor hun tweede uitwedstrijd overwinning.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.