Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Week #8

And we are back! Het is weer vrijdag en dat kan maar één ding betekenen; gloednieuwe KingTalent Teams of the Week. Wederom staan de beste voetbal-, hockey, en volleybal-talenten van het afgelopen weekend hier voor je opgesteld. Here we Go!

Zoals altijd beginnen we een nieuw Team of the Week met de voetballers, en die hebben weer flink hun best gedaan! Met deze week in de highlights; middenvelder Max Hamelink van de USF Dons was niet te houden afgelopen zaterdag! Max was in de wedstrijd tegen California goed voor drie goals en een assist. De Junior heeft zijn doelpunten-totaal van dit seizoen met deze wedstrijd in één klap verdubbeld! Verder heeft Justine Kuiper van Life University een monsterscore neergezet afgelopen donderdag! De aanvalster scoorde haar eerste twee doelpunten van het seizoen in de 12-0 overwinning op Talladega. Sterke optredens van de voetballers dus!

Verder met de hockeysters! Waarbij onze Dutchies zich weer sterk hebben voorgedaan afgelopen weekend! Middenveldster Noa Boterman bleek onmisbaar voor Virginia afgelopen dinsdag. In de 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Liberty was Noa goed voor een assist en een goal! Noa is dit seizoen al goed voor vijf goals en een assist! Ook Marlou Wendriks heeft een top week achter de rug. De verdedigster van Lynchburg won zaterdag al met 3-1 van Bridgewater en vernederde die woensdag daarop Virginia Wesleyan met 5-0! Uitstekende prestaties van de hockeysters!

Tot slot de volleybalsters! Claire Crijns heeft maar weer eens van zich laten horen, na een 3-2 winst tegen Portland waarbij Claire de meeste kills van de wedstrijd had is haar plekje in het Volleybal Team of the Week meer dan verdiend! En KingTalent Queen of the Month Stéphanie Lankhorst is weer terug in het Team of the Week! De Senior had net als Claire Crijns de meeste kills in de 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Caldwell.

Iedereen gefeliciteerd met je plek in de KingTalent Teams of the Week #8!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.