Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Helena Vieira Rijo en Nicole Panis worden teamgenoten!

Helena Vieira Rijo en Nicole Panis worden teamgenoten!

Twee weken geleden werd bekend dat volgend seizoen Nicole Panis het doel zal verdedigen van the University of the Cumberlands. Vandaag zijn wij verheugd mede te mogen delen dat zij volgend seizoen gezelschap krijgt van Helena Vieira Rijo, die de overstap maakt van Victoria Boys VR1 naar de Patriots!

 

Helena zal naast Nicole de derde Nederlander zijn op de campus van the Cumberlands, waar ook Marvin van der Made zijn wedstrijden speelt. De voormalig spits van VV Capelle rijgt de doelpunten aaneen in Williamsburg, hetgeen Helena hoopt te evenaren aankomend seizoen. De rappe vleugelaanvalster van Victoria Boys VR1 kan op beiden flanken uit de voeten en heeft naast een uitstekende voorzet ook een neusje voor het doel. Het afgelopen jaar investeerde Helena volledig in haar Amerikaanse droom in de vorm van extra trainingen, fitness en zaalvoetbal, met een mooi contract bij de sterke selectie van Steve Hamilton tot gevolg.

 

Het wordt alweer het vijfde seizoen van de Head Coach bij the Cumberlands, die aankomend jaar zijn zinnen heeft gezet op de titel van de Mid-South Conference. Afgelopen seizoen kwam zijn equipe, ondanks vijftien gewonnen wedstrijden, nét te kort in de hevige titelstrijd met Lindsey Wilson College. Met de komst van Helena en Nicole heeft coach Hamilton zijn gewenste versterkingen gevonden en is dan ook in zijn nopjes met de komst van het Nederlands duo.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.