Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Freshman Luuk Oosterbosch begint avontuur in Minnesota

Freshman Luuk Oosterbosch begint avontuur in Minnesota

De papieren zijn getekend, het vliegticket is geboekt, Luuk gaat naar Bethany Lutheran College in Minnesota! Bij de Vikings wordt hij vergezeld door Daan Huntjens en Thijs Oldenhof. Vandaag vliegt de rappe buitenspeler naar Amerika.

 

 

 

Luuk speelde vanaf zijn vijfde al bij vv UNA en speelde afgelopen seizoen in de onder 19 van UNA. Stages bij PSV en de KNVB werden het niet voor Luuk, maar heeft desondanks veelal in de eerste jeugdelftallen gespeeld bij de club uit Veldhoven. De watervlugge rechtspoot staat het liefst links in de voorhoede, maar kan ook op ‘10’ en rechtsbuiten uit de voeten. Zijn sublieme passeerbewegingen gepaard met zijn snelheid is een nachtmerrie voor elke verdediging.

 

 

 

Afgelopen seizoen heeft Luuk met zijn team gespeeld in de 2e divisie, nadat hij het jaar ervoor kampioen is geworden in de 3e divisie. Dit weerhield de Veldhovenaar er niet van om zijn droom achterna te gaan in de Verenigde Staten. Bethany Lutheran College bood deze kans aan en deze gaat Luuk met beide handen aangrijpen!

Hij laat zijn vertrouwde geel-zwarte kleuren achter in Nederland en gaat de rode kleuren van de Vikings verdedigen.

 

 

 

 

Wij wensen Luuk veel succes in zijn eerste jaar in de States!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem een kijkje op Instagram en volg ons voor meer content!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.