Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

De eerste Conference wedstrijden zijn gespeeld door onze talenten

Afgelopen weekend zijn de eerste Conference wedstrijden gespeeld. Een overzicht met de opvallendste wedstrijden wordt hieronder beschreven:

We beginnen met een werkelijke KLAPPER! Angelo Leendertse, spelend bij USAO, vernederde Bacone College met een monsterscore… Dan zou je ook wel zeggen dat Angelo wat persoonlijk succes heeft behaald in die wedstrijd. En dat is ook zo: Angelo was 2x trefzeker en leverde 4 assists af. Top prestatie dus!
Deze wedstrijd komt ook in de geschiedenis boeken van de NAIA, want deze overwinning was de 2 na grootste ooit in de NAIA historie!

 

Ook Sara Vijfhuizen, die net als Angelo bij USAO speelt, zit weer in de weekly update. Zij won met haar team met 5-0 van Friends University. Met deze overwinning komt de winstreak op 8 wedstrijden! Coach Jimmy Hampton zal blij zijn met de prestaties van zowel de mannen als de vrouwen van de USAO Drovers.

 

Mats Roorda, de goalie van Binghamton University, speelde dit afgelopen weekend weliswaar gelijk, maar was bij uitstek de beste man bij de Bearcats. Met maar liefst 8 saves zorgde hij persoonlijk ervoor dat zijn team niet ten onder ging tegen Monmouth University.

De meiden van Umass Lowel, Berbel en Sofie, hebben weer eens gewonnen. Met 5-2 waren zij te sterk voor Sacred Heart en Sofie was weer trefzeker voor de River Hawks.
Na deze wedstrijd, stond er nog een wedstrijd op het programma. In deze wedstrijd drukte Berbel haar stempel op de wedstrijd door de assist te geven op de winnende goal! Weer een uitstekend weekend, dames!

 

Amber Hofenk van Bellarmine University speelde dit weekend 2x en beide partijen werden succesvol afgesloten. De eerste wedstrijd werd met enig gemak gewonnen van Converse College. Deze wedstrijd was Amber goed voor 1 doelpunt.
De volgende wedstrijd werd nóg overtuigender gewonnen, met 7-1 waren de ‘Knights’ veel te sterk voor University of Mount Olive. Ook in deze wedstrijd was Amber trefzeker. Niet eenmaal, maar tweemaal plus 1 assist! Goed bezig, Amber! Houd deze vorm vast.

 

Bethany Lutheran College dendert maar verder met de uitstekende prestaties! Afgelopen weekend werd er weer gewonnen en Luuk Oosterbosch was weer de koning van de assist deze wedstrijd. Hij mocht na het laatste fluitsignaal weer 2 assists achter zijn naam zetten, waardoor Luuk nu in totaal al 10 assists heeft afgeleverd dit seizoen! Goed bezig, Luuk!

 

Eindelijk is daar de eerste overwinning van Lincoln Memorial University. Na 2 verliespartijen en 2x een gelijkspel, werd er eindelijk eens gewonnen. Queens University of Charlotte werd met 2-0 verslagen. Dat betekent automatisch dat Jeroen het achterin goed heeft dichtgehouden met zijn kompanen!

 

Wederem hebben de boys van Shawnee State gewonnen in een spannende wedstrijd tegen Cincinnati Christian University. Kevin en Thomas waren weer belangrijk met goals en assists. Eindstand: 4-3.

Last but not least…
Meike Lanckohr heeft met Wake Forest van de nummer 13 (Liberty University) op de landelijke ranglijst met 1-0 gewonnen! Zelf staat Wake Forest als nummer 15 op de ranglijst.

Dit waren de opvallendste wedstrijden van afgelopen weekend!

Voor daily updates, check ons instagram account! @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.