Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Floris van Nijnanten naar Florida!

Floris van Nijnanten naar Florida!

De negentienjarige middenvelder van onder andere NAC Breda maakt deze zomer de overstap naar Florida om officieel een NSU ‘shark’ te worden!

 

Floris begon op zijn zesde met voetballen bij zijn lokale club JEKA. Hij speelde al vanaf jonge leeftijd op een hoog niveau en speelde zelfs 3 seizoenen lang mee voor het talententeam van de KNVB in zijn district. Floris kwam in beeld bij NAC Breda en zo werd hij gescout door de Bredase club, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Daarnaast was hij de aanvoerder bij de Onder 14, Onder 15 en Onder 17. Ook schopte hij het tot de laatste 35 spelers bij de voorselectie van het Nederlands Onder 15 elftal! Nadat Floris 6 seizoenen lang uitkwam voor NAC Breda vertrok hij naar Baronie, waar hij al snel in het eerste elftal uitkwam. Ondanks het feit dat Floris eigenlijk nog een jeugdspeler is, was hij een vaste waarde bij het eerste elftal in de hoofdklasse.

 

 

Floris is een echte middenvelder en kan eigenlijk alle posities op het middenveld bekleden. Toch komt hij het best tot zijn recht als centrale middenvelder. Floris is een echte spelmaker, heeft een geweldige trap en is fysiek sterk. Deze geboren leider is helemaal klaar voor zijn avontuur op de prachtige universiteit van Nova Southeastern in Florida.

 

Het nieuwe team van Floris komt uit in de Sunshine State Conference en wist afgelopen seizoen op de vierde plek te eindigen achter scholen als Lynn, Florida Tech en Palm Beach Atlantic van Twan Nieboer. Deze prachtige universiteit uit Florida heeft op dit moment ruim 20.000 studenten en bevindt zich op een prachtige locatie, zoals in de foto hierboven te zien is. De NSU Sharks hebben er met Floris een echte versterking bij op het middenveld en zullen nu zeker een kans gaan wagen om te strijden voor de top 3 positie!

Wij wensen Floris heel veel succes en geluk met zijn avontuur in Florida en we zullen hem op de voet blijven volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.