Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Emiel Nieuwhof en Niek de Jong zijn Red River Athletic Conference kampioen!

Emiel Nieuwhof en Niek de Jong zijn Red River Athletic Conference kampioen!

Het LSU Shreveport Men’s Soccer team is afgelopen nacht kampioen geworden van de Red River Athletic Conference! Het team van Niek de Jong en Emiel Nieuwhof heeft, met nog één wedstrijd te gaan, het kampioenschap binnen weten te halen en kunnen zich dus opmaken voor de Nationals!

Het LSUS Men’s Soccer team heeft dit seizoen haar klasse getoond! Na een wat minder begin, met maar twee overwinningen uit de eerste vijf wedstrijden (inclusief oefenwedstrijden) is het het team van Niek de Jong en Emiel Nieuwhof toch gelukt om zich te kronen tot kampioen van de Regular Red River Athletic Conference! LSUS, uitkomend in de NAIA, heeft met acht overwinningen, twee keer een gelijkspel en nul keer een verliespartij, genoeg punten weten te halen om zich te verzekeren van een ticket voor de Nationals!

Het kwam er allemaal op aan tijdens de wedstrijd van gisteren toen de ‘Pilots’ speelden tegen University of the Southwest, beter bekend als de ‘Mustangs’. Vanaf het eerste moment domineerde de ploeg van Niek en Emiel de wedstrijd. Het werd uiteindelijk 4-0! Na het laatste fluitsignaal was de vreugde bij LSUS dan ook enorm!

Niek, die als aanvaller speelt, heeft in dit seizoen twee keer gescoord. Waarbij hij een keer in de basis startte en de andere zeven wedstrijden inviel. Emiel, die het best als verdediger uit de voeten kan, heeft dit seizoen een assist achter zijn naam weten te zetten. Hij startte vier keer in de basis en viel de resterende wedstrijden in.

Niek en Emiel gaan zich nu voorbereiden op de Nationals. Maar eerst gaan ze hun kampioenschap uitgebreid vieren.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.