Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Elke Hofstra wint de National Championship!

Elke Hofstra wint de National Championship!

Elke Hofstra volleybalt en studeert aan de Parkland College in Amerika. Samen met haar volleybal team hebben ze een ontzettend knappe prestatie neergezet, ze hebben de National Championship gewonnen!

 

Elke Hofstra is afgelopen zomer vertrokken naar Amerika om het avontuur aan te gaan. Ze vertegenwoordigd de Parkland Cobras op het volleybalveld. Daarnaast werkt ze hard aan haar studie in de schoolbanken. Parkland College is voor het laatst Nationaal Kampioen geworden in 2016, een heel tijdje geleden dus alweer. Wel doet de school al tijden mee in de top en stonden ze dit seizoen geranked als nummer 3.

 

Elke wint met haar team van de vorige ongeslagen nummer 1: Cowley County Community College. Dit doen ze in 4 sets (25-20, 20-25, 25-21, 25-17) een spannende pot waarmee Elke de NJCAA DII National Championship Title wint! De Cobras wisten dit seizoen maar liefst 38 wedstrijden. Elke Hofstra zorgde dit seizoen voor 57 kills en komt op een totaal aantal punten van 90 uit. Elke was in de wedstrijd tegen Southeastern Illinois College op 10/09/2021 bijzonder goed! Ze heeft dit seizoen van zichzelf laten gelden en ze was een echte meerwaarde voor haar team.

 

De Nationals winnen is een ongelofelijk knappe prestatie, waar wij Elke dan ook van harte mee willen feliciteren! Wat fantastisch dat je dit in je eerste seizoen hebt meegemaakt, dit smaakt naar meer! Wij zijn trots en blijven je volgen, geniet ervan National Champion!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.