Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Eke Denessen maakt een transfer van University of South Florida naar North Dakota State University!

Eke Denessen maakt een transfer van University of South Florida naar North Dakota State University!

In de zomer van 2020 vertrok Eke Denessen naar de University of South Florida. Deze zomer gaat ze na 2 jaar vertrekken naar North Dakota State University om haar school en volleybal carrière te vervolgen.

In de zomer van 2020 is Eke Denessen, toen 19 jaar oud, vertrokken naar University of South Florida. In de afgelopen twee jaar is ze verliefd geworden op het college volleybal. Het snelle en atletische spel past erg bij haar persoonlijkheid. Eke heeft veel gewerkt aan haar leiderschapsvaardigheden die ze graag op en naast het veld laat zien. Ze is klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan op atletisch en academisch gebied.

Op NDSU studeren ongeveer 13.000 studenten, waarvan er rond de 1.200 studenten in de Bentson Bunker Fieldhouse passen, de sportzaal voor het volleyball team. Op dit moment spelen er geen andere internationale student-athletes in het volleybal team van de NDSU Bisons. Onder leiding van head coach Jennifer Lopez zal Eke het samen met haar teamgenoten op gaan nemen tegen bijvoorbeeld St. Thomas, Denver en Omaha in The Summit League. Jennifer Lopez heeft zelf ook gevolleybald voor de Bisons voordat ze toetrad tot de coaching staff van het volleybal team. In 2017 werd ze officieel de nieuwe head coach van het team.

We zijn ervan overtuigd dat Eke een goede toevoeging zal zijn voor het volleybal team van de Bisons. Heel veel plezier Eke!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.