Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Eefke van den Nieuwenhof zit in het ‘All-American Team’!

Eefke van den Nieuwenhof zit in het ‘All-American Team’!

Eefke van den Nieuwehof, uitkomend voor het field hockeyteam van Syracuse, heeft een plekje weten te bemachtigen in het ‘All-American Team’! Eefke heeft in haar tweede seizoen voor de Orange laten zien dat ze verdedigend en aanvallend erg sterk is.

De nummer 21 van het field hockeyteam van Syracuse, Eefke van den Nieuwenhof, is gekozen voor het ‘All-American Team’! De verdedigster startte dit seizoen 16 van de 22 wedstrijden voor de Orange en was goed voor 10 doelpunten en 5 assists! Dit zijn erg indrukwekkende statistieken en al helemaal voor een verdedigster. Eefke viel dit seizoen al drie keer eerder in de prijzen, zo werd ze al eerder gekozen voor het ‘All-Region’ en ‘All-ACC Field Hockeyteam’! Een erg goed tweede seizoen voor de verdedigster van de Orange dus!

Het field hockeyteam van Syracuse heeft een erg goed seizoen achter de rug. De Orange wisten het seizoen af te sluiten met 16 overwinning uit 22 wedstrijden! Dit zijn statistieken waar veel teams alleen maar over kunnen dromen.

Gefeliciteerd met je award Eefke!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.