Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Eefke van den Nieuwenhof wint All-Conference Award!

Eefke van den Nieuwenhof wint All-Conference Award!

Eefke van den Nieuwenhof wint een All-Conference award in de Atlantic Coast Conference. De verdedigster bemachtigt een plekje in het All-Conference Team!

Als verdedigster wist Eefke maar liefst 11 keer te scoren dit seizoen, een bijzonder knappe prestatie! Meeste goals wist te maken door een strafcorner, waar zij als specialist is toegewezen. Eefke wist ook tweemaal aan haar teamgenoten assists te geven. Dit zorgde ervoor dat ze een totaal aantal punt verdiende van 24. Eerder in dit seizoen wist Eefke al weekly awards binnen te slepen. Al met al een geslaagd seizoen voor Eefke, waar deze award meer dan verdiend is! Daarnaast speelde Eefke in de Play-Offs ook nog uitzonderlijk goed, waardoor ze ook verkozen is tot speelster van het All-Tournament Team! Het houdt niet op, want Eefke heeft deze week nog een award binnen gesleept. En niet zo maar eentje, een All-American Award! Van alle hockeysters in het Amerikaanse College, behoort zij tot het All-American Team!

 

Van harte gefeliciteerd, wij zijn trots.

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.