Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Eefke van den Nieuwenhof benoemd tot Player of the Week

Eefke begint haar nieuwe seizoen goed met twee overwinningen en is benoemd tot Player of the week. Afgelopen weekend won Syracuse namelijk tegen Sacred Heart en Vermont.

Syracuse begon het nieuwe seizoen van het veldhockey op dominante wijze met een 6-1 overwinning tegen Sacred Heart. Het team van Eefke wist al na zes minuten in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong te komen tegen Sacred Heart. Syracuse wist al na twaalf minuten op een 2-0 voorsprong te komen, maar al snel scoorde Sacred Heart, waardoor de stand 2-1 werd. Met nog ongeveer een minuut te gaan in de eerste helft kwam Syracuse op een 3-1 voorsprong, door een mooie pass van Van den Nieuwenhof. Na de rust zette Syracuse hun voorsprong voort en wisten ze uiteindelijk met 6-1 te winnen.

De volgende dag stond het team van Syracuse klaar om tegen Vermont te spelen. Weer wist Syracuse al snel op voorsprong te komen met in de 8ste minuut een goal van Van de Pas door een stuiterende assist van Van den Nieuwenhof. Een halve minuut later kwam Vermont terug en stond het weer gelijk. Een kwartier later kwam Syracuse weer op een voorsprong. In de tweede helft liep de voorsprong uit toen Van den Nieuwenhof haar tweede strafbal in haar carrière in de 37e minuut scoorde. Syracuse kon niet stoppen met scoren en dit leidde uiteindelijk in een winst van 9-1. Van den Nieuwenhof wist nog 1 assist te geven en 2 doelpunten te scoren.

In totaal heeft KingsTalent student-athlete Eefke in twee wedstrijden drie assist gegeven en een hattrick gescoord. Dit is niet de eerste keer dat Eefke in de prijzen valt, ze heeft in het verleden meerdere prijzen gewonnen, zoals een ALL-Conference Award.