Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Eefke van den Nieuwenhof benoemd tot ACC Defensive Player Of The Week

Eefke van den Nieuwenhof benoemd tot ACC Defensive Player Of The Week

Eefke is na haar goede optreden tegen de Louisville Cardinals benoemd tot Defensive Player of the week. Afgelopen weekend won Syracuse namelijk met 2-1 in de thuiswedstrijd tegen Louisville.

Syracuse bezorgden de Louisville Cardinals afgelopen weekend hun eerste nederlaag van het seizoen. De Syracuse Orange wist het net twee keer te vinden, waar de tegenstander uit Louisville dit maar één keer lukte. Eefke had een grote bijdrage in de overwinning met haar goede spel. Wegens haar goede optreden tegen de Cardinals is ze benoemd tot ACC Defensive Player of the week.

Eefke is op dit moment bezig aan haar eerste seizoen bij Syracuse in New York. Aan haar prestaties te zien heeft ze het goed naar haar zin bij Syracuse University. Zo scoorde ze twee weken geleden haar eerste goal in de VS. Met dit belangrijke doelpunt zorgde Eefke ervoor dat de wedstrijd naar overtime ging. Met deze goal en de ACC Defensive Player of the week award is Eefke een niet te missen speelster in haar team!

 

Wij zijn ervan overtuigd dat er nog vele goals en awards gaan volgen als deze topper dit niveau weet vast te houden, maar dat zal vast goed komen. Wij willen Eefke heel veel succes en plezier wensen voor de rest van het seizoen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.