Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Diede Remijnse wint tweede award van het seizoen!

Diede Remijnse wint tweede award van het seizoen!

Diede Remijnse is door de Virginia Sports Information Director’s (VaSID) opgenomen in het ‘All-State Team.’ De vierdejaars hockeyster van James Madison bewees ook in haar vierde seizoen haar waarde bij de Dukes.

De middenveldster toonde het hele seizoen haar verdedigende en aanvallende kwaliteiten bij de Dukes. Zo hielp ze JMU aan drie shutouts, waaronder 2 tegen William & Mary en het Wake Forest van Meike Lanckohr. Het field hockeyteam van James Madison wisten 1,8 doelpunt per wedstrijd tegen te krijgen, terwijl de Dukes zelf gemiddeld 2,59 doelpunten per wedstrijd wisten te scoren.

Het hoogtepunt voor Diede kwam in de wedstrijd tegen Syracuse. Hier boekte ze een redding, waardoor de wedstrijd naar de verlenging werd gestuurd. Eerder dit seizoen wist Diede haar plekje in het ‘All-Region Team’ te veroveren. Diede wist dit seizoen 10 keer het net te vinden in 17 wedstrijden. Hiermee sluit ze haar Amerikaanse avontuur succesvol af!

Gefeliciteerd met deze uitverkiezing, Diede!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.