Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

James Madison University versterkt zich met Diede Remijnse

James Madison University versterkt zich met Diede Remijnse

De middenvelder van SCHC MA1 laat Nederland achter zich om van tophockey in Amerika te gaan genieten. Ze verruilt topteam SCHC MA1 voor James Madison University; een school met ruim 20.000 studenten waar ze haar studie gaat combineren met top-hockey! 

 

 

 

Diede is haar hockeycarrière begonnen bij WMHC uit Wageningen waar ze altijd op hoog niveau gespeeld heeft. Hier werd ze gezien als het talent voor de toekomst maar deze lag toch bij een andere club. Diede maakte de overstap naar SCHC om zich met de top te kunnen meten en met succes. Afgelopen weekend stond ze in de finale voor het nationaal kampioenschap tegen HC Den Bosch. Helaas ging de wedstrijd verloren maar met trots kunnen we zeggen dat Diede tot de absolute top van haar leeftijdscategorie behoort! Eerder werd Diede ook al geselecteerd voor het Nederlands team U18 (voorselectie).

 

 

 

Als middenvelder heeft Diede een goed overzicht die samen met een goede pass ervoor zorgen dat ze haar vrije teamgenoten bijna altijd weet te vinden. Ze beschikt over een goede strafcorner waarmee ze vaak het netje weet te vinden. Haar controlerende speelstijl zorgt ervoor dat haar teams vaak mooi positiespel laten zien. Na de zomer mag ze het dus laten zien in het paars van JMU.

 

 

 

Bij James Madison University krijgt Diede te maken met een team met spelers uit verschillende landen zoals: Nederland, Amerika en Zuid Afrika. Hiermee gaat ze haar wedstrijden spelen op het JMU Field Hockey Complex. JMU heeft al een aantal mooie wedstrijden op de kalender staan waaronder wedstrijden tegen Duke en landskampioen North Carolina. Daarnaast treft ze enkele KingsTalent talenten op de Amerikaanse velden. Zo treft ze oa oud-SCHC clubgenoot Charlotte Vaanhold bij Liberty, Lenneke Schellekens en Ilse Westera bij Old Dominion en Amber Ezechiels bij Virginia.

 

Wij wensen Diede veel succes zowel op academisch als op sportief gebied. Wij blijven haar op de voet volgen en brengen jullie de laatste nieuwtjes. Ben jij nu ook geïnteresseerd in sporten en studeren in Amerika? Laat het ons weten!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.