Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Vierde award voor Drentse Jordy Luchies!

Vierde award voor Drentse Jordy Luchies!

De Drentse verdediger van de Greyhounds wist dit weekend door zijn goede verdedigende kwaliteiten zijn vierde award binnen te slepen!

Jordy speelde afgelopen weekend een erg belangrijke rol in de overwinning tegen Delaware en Old Dominion. Zo speelde de verdediger alle 180 minuten in beide wedstrijden en wist hij met een cruciale assist op zijn teamgenoot Swales de overwinning tegen Old Dominion te verzegelen. Door deze indrukwekkende prestaties is Jordy verkozen tot ‘Defensive Player Of The Week’.

Voordat Jordy bij Loyola speelde, was hij jarenlang een opvallend lid van de jeugdopleiding van FC Emmen in Nederland. Hij was aanvoerder van het onder 23 team en speelde met het eerste elftal in de Eredivisie van 2018 – 2021. Afgelopen seizoen viel Luchies al drie keer in de prijzen. Zo ontving hij onder andere de All-Patriot League onderscheiding tijdens zijn debuut bij het men’s soccer team van Loyola. Bij dit debuut had hij een belangrijke verdedigende rol tijdens de run naar het eerste Patriot League-kampioenschap. Ook hield hij de tegenstanders tijdens het gehele seizoen op één doelpunt of minder in 15 van de 20 wedstrijden.

Wij hadden niets anders verwacht van Jordy en we kijken uit naar nog veel meer awards!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.