Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De Chargers van Briar Cliff University gaan zich versterken met Filip Peters

De Chargers van Briar Cliff University gaan zich versterken met Filip Peters

Vanaf komend seizoen kan Briar Cliff University zich versterken met Filip Peters.

GVAV in Groningen is de eerste ploeg waar Filip aan de slag gaat als voetballer. Vanaf het begin speelt Filip ieder jaar weer in de hoogste team en vanaf zijn 13e draagt hij ook de aanvoerdersband. Wanneer hij in de U13 zit weet hij zich ook te kronen tot assist koning en scoort hij de meeste goals. Dit blijft niet ongezien bij de KNVB die hem selecteert voor het district team. Hierna volgen vier seizoenen waar Filip onderdeel uitmaakt van het talenten team van de KNVB U13, U14, U15 en U16. Vervolgens maakt de middenvelder de stap naar Be Quick om daar op het hoogste jeugdniveau te voetballen. Met de U15 van deze vereniging weet hij kampioen te worden en pakken ze als kers op de taart ook nog de beker. Filip speelt met de U15, U17 en U19 in de tweede divisie bij Be Quick.

Filip is een echte nummer 10 maar kan ook uit de voeten op verschillende posities op het middenveld. Zijn sterke punten zijn tactische beslissingen nemen, dat hij met beide voeten uitstekende techniek heeft en leiderschapskwaliteiten.

De 68 hectare campus van Briar Cliff University is gelegen in Sioux City, Iowa. De school heeft zo’n 1300 studenten onder behoeden en is in 1930 opgericht. Briar Cliff University is gerangschikt op nummer 29 in Regional Colleges Midwest. Hierbij wordt gekeken naar hun prestaties over een algemene set van indicatoren. Briar Cliff biedt 16 sportprogramma’s aan waar meer dan 500 student-athletes het blauw en goud dragen van de school. Het men’s soccer team komt uit in de Great Plains Athletic Conference. Sinds de start van Briar Cliff (1966) hebben ze 10 national Championships, 12 GPAC Championships en 61 tournamen appearances behaald. In het laatst gespeelde seizoen hebben de Chargers tien wedstrijden gewonnen en één wedstrijd verloren. Door deze knappe prestatie hebben ze de tweede plaats in de conference weten te pakken!

Wij zijn ervan overtuigd dat Filip van directe waarde zal zijn voor het men’s soccer team en wensen hem veel geluk toe!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.