Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De Bryant Bulldogs versterken zich met Lotte Guitink!

De Bryant Bulldogs versterken zich met Lotte Guitink!

De Bryant Bulldogs hebben er in Lotte een geweldig nieuw talent bij! Het team uit Rhode Island heeft een zwaar seizoen achter de rug en heeft met deze versterking wellicht de ideale oplossing in huis.

 

Lotte begon op haar vierde met hockeyen bij HTC Son. Ze speelde al vanaf jonge leeftijd bij de beste teams en daar is geen verandering in gekomen. De nieuwe aanwinst van Bryant University kan als linker- en rechterverdediger en middenvelder uit de voeten, maar speelt het beste als centrale verdedigster. Naast haar goede tactische inzicht is Lotte ook erg sterk aan de bal.

 

Lotte heeft inmiddels al behoorlijk wat prijzen mee weten te pikken, zo won ze in het seizoen 2014/2015 het district Zuid-Nederland en in 2016/2017 won ze de competitie met haar team HTC Son! Het seizoen daarna, 2017/2018, speelde ze op Super B landelijk niveau, een van de beste prestaties in haar hockey carrière. Het seizoen daarna werd ze dan ook aanvoerster gemaakt en wist ze haar team meteen tot een kampioenschap te leiden! In de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019 speelde Lotte in totaal maar liefst 60 wedstrijden! In deze 60 wedstrijden wist de centrale verdedigster 8 doelpunten te maken en 21 assists te leveren. Na enkele seizoenen te hebben meegetraind bij dames 1, zit ze vanaf het seizoen 2019/2020 bij de dames 1 van HTC Son.

 

De nieuwe universiteit van Lotte ligt in Smithfield, Rhode Island. De school is opgericht in 1863 en stond tot 2004 nog bekend als Bryant College. Er worden ruim 100(!) studies aangeboden, bestaand uit bachelors en masters.

De Bryant Bulldogs, het nieuwe team van Lotte, had vorig jaar niet het beste seizoen met slechts 2 overwinningen uit 19 wedstrijden. Met Lotte aan boord zullen zij hier ongetwijfeld verandering in willen én gaan brengen! Met 46 tegengoals in 19 wedstrijden is de centrale verdedigster de ideale versterking voor het team uit Rhode Island.

Wij blijven Lotte op de voet volgen bij haar nieuwe team en universiteit!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.