Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Connor van Loveren signs at Colorado School of Mines, Golden, Colorado

Connor van Loveren signs at Colorado School of Mines, Golden, Colorado

 

Vanaf augustus dit jaar gaat de 19-jarige Connor van Loveren sporten en studeren in Colorado, Amerika. De jonge Utrechtse middenvelder tekent een contract bij Colorado School of Mines, een school die zowel landelijk als wereldwijd bekend staat als een top universiteit op het gebied van engineering.

 

 

 

Van Loveren, een multifunctionele middenvelder, speelt al zijn hele leven in de jeugdacademie van USV Hercules, de club waar hij momenteel met de A1 in de derde divisie speelt. Connor kwam hier ieder seizoen uit in de selectieteams waar hij in D-jeugd een kampioenschap behaalde en met de B-jeugd twee keer actief was in de nacompetitie voor promotie. Dit seizoen is hij met enige regelmaat al te vinden in het tweede senioren team van een van de grootste verenigingen van Nederland. Na het huidige seizoen neemt van Loveren afscheid van ‘’zijn’’ USV Hercules, want hij heeft zijn ticket richting Colorado inmiddels op zak.

 

 

 

Connor zal in augustus aansluiten bij het Colorado School of Mines men’s soccerteam, het elftal van hoofdcoach Frank Kohlenstein. De Mines Orediggers komen uit in de Rocky Mountain Athletic Conference. De afgelopen seizoenen deden de mannen van Kohlenstein altijd mee om het kampioenschap in het RMAC. Dit seizoen grepen de Mines Orediggers naast de titel, maar met het aantrekken van Van Loveren hoopt Kohlenstein de slag op het middenveld volgend seizoen vaker te winnen. ‘’Met het inzicht en de traptechniek van Connor hebben wij een sterke middenvelder binnengehaald, Connor moet er komend seizoen voor zorgen dat er meer balans op het middenveld komt.’’

 

 

 

Connor zal in Amerika voornamelijk samen gaan spelen met Amerikanen maar er zitten ook Europeanen, afkomstig uit Duitsland en Zweden, in de selectie van Kohlenstein. Met Kohlenstein treft Connor een ervaren coach, die komend seizoen al voor zijn 20ste jaar voor de groep van The Mines staat.

 

 

 

KingsTalent wenst Connor veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Connor’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.