Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Charlotte Vaanhold wint All-Conference Award!

Charlotte Vaanhold wint All-Conference Award!

Charlotte Vaanhold studeert en hockeyt al bijna vier jaar aan Liberty University. In haar laatste seizoen weet ze weer een All-Conference Award te winnen.

Het is haar vierde en laatste seizoen in de Verenigde Staten, ze weet dit seizoen persoonlijk goed af te sluiten. Ze wint namelijk een All-Conference Award. Charlotte startte alle 16 wedstrijden, ze wist in totaal 10 goals te maken en gaf 2 assists. Hiermee kwam ze uit op een totaal van 22 punten. Ze maakte in de Nationals nog een overtime gamewinner, waardoor ze met haar team nog een ronde verder kwam.

Charlotte is dus zeker een echte meerwaarde bij Liberty en heeft haar awards dubbel en dwars verdiend. Ga er even voor zitten, want hier komen ze hoor: Charlotte behoort tot All-Big East First team, All-Academic Team, NFHCA National Academic Squad en last but not least behoort ze tot All-South Region Team! Een hele mond vol, wat knap Charlotte!

 

Gefeliciteerd, wij zijn mega trots!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.