Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Charlotte Vaanhold zit in het ‘All-State Team’

Charlotte Vaanhold zit in het ‘All-State Team’

Charlotte Vaanhold wint haar tweede award van het seizoen bij de Liberty Flames. Ditmaal is ze gekozen voor het ‘All-State Team’.

In 2018 vertrok de hockeyster al richting Amerika. Inmiddels heeft ze een goed gevulde prijzenkast en na vandaag kan ze daar ook nog een ‘All-State Team’ award aan toevoegen. Eerder dit seizoen wist ze zichzelf al te belonen door in het ‘All-Region Team’ te komen.

In haar vijfde en laatste seizoen wist ze in alle 20 wedstrijden in de basis te starten, waarin ze goed was voor 9 doelpunten en 2 assists. Charlotte wist in meerdere wedstrijden een hattrick te behalen. Daarnaast wist ze in 7 Big-East wedstrijden 6 doelpunten te scoren (gedeelde tweede plaats in de competitie) en 1 assist te geven. Ze sluit hiermee haar tijd bij Liberty af met 38 doelpunten, goed voor de zesde plaats in de schoolgeschiedenis. Tot slot wist Charlotte 88 punten te behalen, wat haar de achtste plek oplevert in de programmageschiedenis van de school.

Gefeliciteerd met deze fantastische resultaten Charlotte!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.