Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Charlotte Vaanhold – Van het rustige Bilthoven naar het bruisende Lynchburg…

Charlotte Vaanhold – Van het rustige Bilthoven naar het bruisende Lynchburg…

Charlotte, die er deze zomer voor gekozen heeft om hockeyclub SCHC in te ruilen voor een 4 jarig Amerikaans avontuur bij de Liberty Flames, is al helemaal gesetteld in haar nieuwe woonplaats Lynchburg! De aanvalster kent een druk leven en programma in de VS… wij waren nieuwsgierig naar hoe haar drukke week eruit zag!

 

 

 

Monday 08/27
Vandaag was de dag dat de lessen begonnen… Gelukkig heb ik elke maandag 2 lessen alleen begint het wel om 8.15u. Het was lastig om uit bed te komen omdat we op zondag onze 2de officiële wedstrijd hadden tegen Duke die we helaas in de overtime hadden verloren.

1ste schooldag betekend ook foto’s maken en gelukkig zijn we elke maandag vrij van hockey, maar wel treatment. We moesten allemaal oefeningen doen in het zwembad, dus dat was wel grappig. In de avond had ik met wat meiden uit het team wat gegeten en een film gekeken.

 

Tuesday 08/28
Ik begon de dag weer met 1 les om 8.15u en daarna was ik klaar met school. In de middag hadden we training en een heerlijk ice bath, mijn favo ding te doen in de USA…… Daarna gingen we de afgelopen wedstrijd bekijken eerst met alleen de voorhoeden en daarna met het gehele team. Na de meeting ben ik wat gaan eten met wat meiden en daarna in de avond, jawel huiswerk……

 

 

 

Wednesday 08/29
Woensdag betekend een hele drukke dag. Ik had 3 lessen, convo, meetings met je groepje om video’s te kijken, mental training, Skype met Whoop. Whoop is een soort horloge wat bijhoudt hoeveel je slaapt, je recoverd bent en hoeveel inspanning je gedaan hebt (best eng om te zien, dat het alles bijhoudt). Daarna hadden we weer training en in de avond hadden we Welcome Back Fiesta met alle sport athletes gingen we eten in het baseball stadium het was een mooie gelegenheid om ook andere sporters te leren kennen.

 

 

 

Thursday 08/30
Wekker stond om 6 uur, want we gingen met de BUS naar Ohio. De reis duurde 10 uur, maar het was helemaal prima veel gekletst, films gekeken en wat huiswerk gemaakt. In de middag kwamen we aan op de universiteit Kent State waar we getraind hadden en daarna naar hotel om Kent State te bekijken. Mijn hotel kamer was perfect, ik sliep in een heerlijk grootte suite met een teamgenootje!

 

 

 

Friday 08/31
GAMEDAY! De ochtend begon met een hart ritme spike (is op een hoog tempo rennen om je hart op een bepaald ritme te krijgen)  en daarna hadden we ontbeten. In de middag hadden we de weddie die we gelukkig wonnen met 2-1, maar het moest natuurlijk meer worden… Na de weddie gingen we naar een teamgenootje haar huis waar we lekker gegeten hadden. Eenmaal terug in een nieuw hotel wat spelletjes gespeeld en daarna naar bed.

 

 

Saturday 09/01
Vroeg ontbeten weer en getraind op Ohio University. Daarna hadden we wat vrije tijd, wat erg fijn was! In de avond uiteten geweest en bij terugkomst in het hotel American Football gekeken, want Liberty had de 1e weddie van het seizoen die ze hadden gewonnen! Iedereen was zo enthousiast tijdens het kijken en ik snapte er niks van…..

 

Sunday 09/02
GAMEDAY. Vandaag begonnen we weer met een hart ritme spike en daarna koffers inpakken. In de middag hadden we een weddie die we met 7-0 hadden gewonnen!!! Na de wedstrijd begon de rit weer naar huis, onderweg gestopt voor Chipotle mijn favo restaurant hier. Na de inmens lange rit kwamen we laat aan en snel spullen uitgepakt en naar bed, want we hadden morgen school lekker om 8.15u….. Het weekend was dus geslaagd en wij zijn helemaal ready voor onze 1e thuis wedstrijd op 11 september!

 

Leuk om te zien hoe je week eruit ziet als student-athlete Charlotte, we blijven je volgen! Mocht je meer willen weten over onze talenten en hun dagelijkse avonturen; volg ons op Insta.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.