Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Charlotte Vaanhold is de KingsTalent King of the Month!

Charlotte Vaanhold is de KingsTalent King of the Month!

De stemmen zijn weer geteld en er is een zeer terechte winnaar uit gekomen. Charlotte Vaanhold is de nieuwe KingsTalent King of the Month!

Wat een Fall season heeft de nummer 9 van de Liberty Flames meegemaakt. Ze is ongeslagen kampioen geworden in de Big East Conference. Vervolgens werd ook het Big East Conference Tournament gewonnen. In de met 4-2 gewonnen finale tegen Temple wist Charlotte twee keer het net te vinden! Mede door haar goede prestaties gedurende het Tournament heeft ze ook een plek afgedwongen in het All-Tournament Team.

De Liberty Flames waren door de goede prestaties ook gekwalificeerd voor de Nationals. Dit betekent dat ze zich mochten gaan meten met de beste field hockey teams van het land. Gedurende de Nationals wist Charlotte maar liefst vier keer te scoren, waaronder de winnende treffer in overtime in de halve finale!

Charlotte heeft laten zien dat ze van ongelofelijke waarde is voor de Liberty Flames. Mede door deze prestaties is ze zeer terecht de KingsTalent King of the Month geworden. Wij zijn trots!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.