Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Het harde werk van Charlotte Vaanhold wordt beloond

Het harde werk van Charlotte Vaanhold wordt beloond

Na het spelen van een uitstekend pre-seizoen is Charlotte gekozen tot het Preseason All-Big East Team. Gisteren werd door de competitie het Preseason team naar buiten gebracht en het talent uit Hollandsche Rading mocht daar onderdeel van uitmaken, terecht als je het ons vraagt.

 

 

Charlotte, spelend voor de Liberty Flames uit Virginia, werd al eerder beloond voor haar prestaties door verkozen te worden tot het tweede All-Big East Team in 2019. Nu voorafgaand aan het seizoen kreeg ze opnieuw een onderscheiding. Samen met twee teamgenoten werd ze geselecteerd en behoort ze tot de beste spelers van de competitie. Ze wist vijf keer te scoren en was goed voor twee assists in de zeven competitiewedstrijden van the Flames in 2019. Charlotte is belangrijk voor het team en scoort wanneer het nodig is, zo maakte ze al drie keer de winnende goal voor het team van Liberty University.

 

Aan de coaches van elk team werd gevraagd welk team hun favoriet was. Het team van Charlotte eindigde op de tweede plek, net onder Connecticut. The Flames kregen 32 punten waar hun concurrent 35 punten behaalde. Niet slecht als je bekijkt dat Connecticut al sinds 2012 elk jaar kampioen weet te worden.

 

Wij willen Charlotte van harte feliciteren en wensen haar heel veel succes dit seizoen!

 

13 februari spelen Charlotte en haar team hun eerste wedstrijd uit bij Davidson. De eerste thuiswedstrijd is 20 februari tegen Villanova, het team van Sabine de Ruiter.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.