Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Calvin Scholten tekent bij Coffeyville Community College

Calvin Scholten tekent bij Coffeyville Community College

De doelpuntenmachine van FC Twente/Heracles maakt de overstap naar de VS.

Calvin is nu al zo’n 16 jaar actief in het voetballen. Na BWO voetbalt hij bij HVV Tubantia. De jeugdteams van de laatstgenoemde vereniging komen uit in nationale Nederlandse competities. Na een aantal jaar ziet de KNVB ook het talent van Calvin en selecteren ze hem voor het district talenten team. Wanneer Calvin 16 is, gaat hij mee trainen met het eerste elftal van HVV Tubantia en in het seizoen 2018-2019 maakt hij zijn debuut. Na een seizoen weet Calvin al te eindigen als topscoorder van de club uit Hengelo en wordt hij gescout door de professionele voetbalacademie FC Twente/Heracles. Zijn debuut bij het eerste elftal van zowel FC Twente als Heracles kan voor Calvin bijna niet beter, want in beide wedstrijden weet Calvin het net te vinden. De aanvaller was ook aanwezig op de KingsTalent men’s soccer showcase waar hij goed heeft gepresteerd en zichzelf in de schijnwerpers wist te spelen.

Coffeyville Community College is de volgende stap in de carrière van Calvin. Hij heeft nog steeds de ambitie om profvoetballer te worden en ziet deze stap als de perfecte stap om aan zijn droom te werken. De Red Ravens spelen hun wedstrijden in de Kansas Jayhawk Community College Conference en worden behoed door headcoach Keelan Barker. Calvin zal voor directe impact zorgen in het men’s soccer team en wij zijn ervan overtuigd dat dit zal lukken.

We wensen Calvin veel plezier en succes toe in de VS!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.