Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bryan Iliohan tekent voor California Baptist University

Bryan Iliohan tekent voor California Baptist University

De lange, snelle spits ruilt FC Lisse in voor de California Baptist University en wordt daardoor onderdeel van de selectie van de Lancers!

 

Bryan begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij FC Lisse. Hier wist hij een goede indruk achter te laten en daarmee verdiende hij een transfer naar de Alphense Boys. Bij de Alphense Boys wist hij verschillende prijzen te winnen, zo werd hij zowel kampioen als topscorer in één seizoen. Op zijn zestiende maakte hij zijn debuut bij de senioren en dit, samen met zijn uitstekende resultaten, bleef niet onopgemerkt.

Hij is door zowel FC Utrecht als FC Volendam gescout, maar is uiteindelijk vertrokken naar AFC Amsterdam. Hier speelde hij 22 wedstrijden bij de onder 19’s in het seizoen van 2017-2018, voordat hij weer terugging naar zijn club waar het allemaal begon: FC Lisse. Bij FC Lisse speelde hij bij het eerste van de senioren in het seizoen 2018-2019. Hij maakte maar liefst 13 goals, 1 daarvan op zijn debuut, en leverde in totaal 9 assists.

 

Op de California Baptist University zitten maar liefst 11.000 studenten, waarvan Bryan er binnenkort een gaat zijn. Het is een van de beste universiteiten in Zuid-California en heeft een prachtige campus, slechts op een paar minuten afstand van enkele populaire stranden. Een fantastische locatie voor het avontuur van de nieuwe goalgetter van de Lancers!

Wij wensen Bryan enorm veel plezier en succes in Amerika, uiteraard zullen we hem op de voet blijven volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.