Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Britt Verstegen uitgeroepen tot Female Athlete of the Year!

Britt Verstegen uitgeroepen tot Female Athlete of the Year!

Afgelopen seizoen wist Britt Verstegen zich al te bekronen tot ‘Female Comeback Player of the Year’. Dit jaar komt daar een nieuwe Award bij! Ze is namelijk ditmaal uitgeroepen tot ‘Female Athlete of the Year’ van Young Harris College.

In de zomer van 2018 heeft Britt zich aangesloten bij het women’s soccer team van Young Harris College. Hier heeft ook talent Yesin van der Pluijm gevoetbald. In haar eerste jaar bij Young Harris begon Britt 9 wedstrijden in de basis en zorgde ze voor de nodige goals en assists. De jaren daaropvolgend groeide ze alleen maar; ze stond vaker in de basis en scoorde wederom op regelmatige basis. In het seizoen van 2020 wist Britt alle wedstrijden te spelen en ontving de voetbalster de Division 2 ‘ADA Academic Achievement Award’.

Ze wist Britt in de afgelopen jaren dus al meerdere awards binnen te slepen en daar kan ze dit jaar wederom een nieuwe award aan toevoegen! Naast de ‘ADA Academic Achievement Award’, de ‘Female Comeback Player of the Year Award’ is de verdedigster nu ‘Female Athlete of the Year’. Wat zal de volgende prijs worden voor deze KingsTalent student-athlete? Hoe dan ook zijn wij ongelooflijk trots op haar!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.