Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Young Harris College contracteert veelbelovende freshman Britt Verstegen

Young Harris College contracteert veelbelovende freshman Britt Verstegen

Britt Verstegen gaat in zomer 2018 als freshman aan de slag in het gebergte van North Georgia. De 17-jarige voetbalster zal daar deel gaan uitmaken van Young Harris College. Naast haar studie biologie zal ze tevens uitkomen voor het women’s soccer team, spelend in de NCAA.

 

Al op jonge leeftijd spat het talent bij Britt er vanaf. Tot aan de Onder-13 jeugdcategorie speelt Britt bij de jongens, waarmee ze diverse kampioenschappen in de wacht sleept. Na haar voetbalperiode bij de jongens maakt Britt de overstap naar VV Bennekom. Met deze ploeg speelt ze vervolgens op het hoogste niveau in de meidenjeugd. Vanwege haar prestaties in dit elftal verdient Britt een plek in de Utrechtse VrouwenVoetbal Academie. Met de UVVA strijdt Britt tegen hoog geklasseerde jongensploegen en het vrouwenelftal van Borussia Mönchengladbach Onder-16.

Vanwege haar veelzijdigheid is Britt een droomspeler voor iedere trainer. Zo kan ze in de verdediging en het middenveld op vrijwel iedere positie uit de voeten. Bij KingsTalent twijfelt er dan ook niemand aan dat Britt zich bij Young Harris snel in de basis zal spelen. De ploeg waarin Britt terecht komt kende afgelopen jaar een wisselvallig seizoen met negen overwinningen en zes nederlagen en hoopt met de komst van de Nederlandse die verliespartijen om te zetten in driepunters.  

KingsTalent wenst Britt heel veel succes bij haar avontuur in Amerika! Via onze site en social media zullen we haar avonturen en hoogtepunten delen.
Ben jij ook geïnteresseerd in sporten en studeren in Amerika? Neem contact met ons op!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.