Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Britt Kabo is SAC Offensive Player Of The Week

Britt Kabo is SAC Offensive Player Of The Week

Door haar sterke spel van afgelopen week is Britt Kabo verkozen tot Offensive Player Of The Week in de South Atlantic Conference. Het is voor Britt de eerste award van het seizoen en ook de eerste in haar carrière. 

 

In de afgelopen weken was de aanvalster van Coker University bijna elke week beslissend. Zo liet Britt op het begin van de maand in twee wedstrijden de gamewinner in Over time noteren, een hele knappe prestatie. Zeker als je beseft dat de wedstrijden een dag na elkaar gespeeld werden. Vermoeidheid speelde geen rol voor Britt, zij piekte twee keer op het goede moment. Die twee wedstrijden tegen Pace en Molloy werden dus vanzelfsprekend met winst omgezet.

Met vertrouwen werkte de Coker Cobras toe naar de wedstrijden tegen Mount Olive en Converse. Net als de vorige twee wedstrijden werden deze ook uit gespeeld. Het werd uiteindelijk voor Britt wederom een hele mooie week, want beide teams werden dik verslagen en Britt was weer bepalend voor haar team!

Mount Olive werd maar liefst met 7-1 afgedroogd en net als in de twee voorgaande wedstrijden liet Britt weer een doelpunt noteren. Daarnaast gaf ze ook nog een assist! Op zondag traden de Coker Cobras aan tegen Molloy College. Bij een 1-1 stand na twee gespeelde kwarten liet Britt zich weer van haar beste kant zien! Ze gaf twee assists op de belangrijke 2-1 en 3-1 en was vervolgens zelf verantwoordelijk voor het slotakkoord: 4-1. Twee goals, drie assists en twee ruime overwinningen, al met al een lekker weekje voor de Nederlandse.

Statistieken

Door al haar doelpunten en assists in oktober is Britt inmiddels ook flink opgeklommen in verschillende ranglijsten. Britt heeft inmiddels zeven keer gescoord, daarmee staat ze tweede op de topscoorderslijst van haar team. In hele conference staat ze met dat aantal gedeeld vierde. Op het gebied van assists gaat het Britt nog net wat beter af! Ze heeft dit seizoen al acht doelpunten voorbereid. Ze staat hiermee bovenaan in haar team en gedeeld eerste in de conference, heel knap! Haar doelpunten en assists samen zijn 22 punten wat haar bovenaan brengt op de puntenranglijst in haar team. In de conference leidt dit ook tot een tweede gedeelde plaats. We kunnen dus wel concluderen dat Britt Kabo lekker bezig is met haar team!

Deze week heeft Britt alweer twee wedstrijden gespeeld, die wisselend succes hebben opgeleverd. Tegen Queens werd er met 4-1 verloren, maar Bellarmine werd met 6-0 naar huis gestuurd en Britt scoorde en gaf daarnaast nog drie assists! Lekker bezig Britt!

Morgen volgt er weer een midweekly update met de meest opvallende uitslagen van de wedstrijden die doordeweeks gespeeld zijn. So keep updated!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.