Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

PRESEASON ALL CONFERENCE FIRST TEAM AWARD – BRITT KABO

PRESEASON ALL CONFERENCE FIRST TEAM AWARD – BRITT KABO

Britt Kabo is alweer bezig aan haar vierde seizoen bij de Coker University Cobras en trekt de zeer goede lijn van de afgelopen jaren ‘gewoon’ weer door! Deze week wist Britt weer een award aan haar prijzenkast toe te voegen, de Preseason All Conference First Team award.

Het afgelopen seizoen startte Britt in alle 15 wedstrijden van de Cobras in de basis. Ook wist ze zich individueel te bewijzen met 11 goals en 4 assists. Door de hoeveelheid goals (11) van het afgelopen seizoen werd ze derde in haar Conference voor deze prestatie. In oktober werd Britt al benoemd tot SAC Carolinas Offensive Player of the Year, SAC Carolinas All-Conference First Team, Synapse Sports DII Second Team All-American, 2021 – 2022 SAC Commissioner’s Honor Roll én DII ADA Academic Achievement Award. En nu, anno 2022, is de hockeyster ook nog geselecteerd in het eerste team van de conference gedurende preseason 2022 – 2023. Binnenkort beginnen de wedstrijden voor de conference en zal Britt er alles aan gaan doen om haar prijzenkast nog verder uit te breiden.

Wij zijn inmiddels de tel kwijt en zijn natuurlijk enorm trots op Britt. Ga zo door! Veel succes komend seizoen en we blijven je zeker volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.