Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Britt Kabo gaat Amerikaans avontuur aan bij Coker University

Britt Kabo gaat Amerikaans avontuur aan bij Coker University

Op 9 augustus stapt Britt Kabo in het vliegtuig richting Amerika. In Hartsville, South Carolina gaat zij spelen voor het hockeyteam van Coker University (voorheen Coker College). Daarnaast gaat Britt haar bachelor in Business Administration starten.

 

Coker University komt uit in de South Atlantic Conference en zal de wedstrijden voornamelijk spelen in South Carolina en North Carolina. Het hoogtepunt is echter een weekend trip in oktober naar New York om daar twee wedstrijden te spelen tegen Pace en Molloy.

Coker University on afgelopen seizoen 6 van de 13 wedstrijden en met Britt als versterking heeft Coach Lind een echte goalgetter in huis gehaald. Met meer dan 40 goals in haar laatste seizoen bij Maarssen heeft Britt laten zien het net te kunnen vinden. Wij hopen dat Britt dit voort kan zetten bij Coker en haar goals zullen bijdragen aan een plaats in de playoffs.

 

Britt zal ook een andere KingsTalent aantreffen wanneer zij op 26 oktober speelt tegen the Bellarmine Knights van Amber Hofenk Jerembo. Wij kunnen niet wachten tot deze clash.

Wij wensen Britt enorm veel succes en plezier in Amerika en we zullen haar natuurlijk blijven volgen.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.